Portfolio

Textiltema - 2013

Byggt i PHP med mysql databas och har byggt ut, byggt om fram till 2019. En webshop med kläder som man kan lägga till brodyr. Kunden nöjd.

Deras nuvarande version är en helt annan plattform som INTE jag har gjort.

PA Eriksson Motorsport - 2009

Kunden ville ha en informationssida där info om dennes team visas. Jag byggde därför sidan som ett CMS där man enkelt kunde lägga till sidor på deras hemsida.

Även modulen gästbok och bildgalleri ville de ha. Allt är uppbyggt i PHP kopplat mot en MySQL databas och har ett mycket smidigt adminsystem.
EJ AKTIV

Hagman & Bredmar AB - 2009

Kunden ville ha en hemsida där de kunde presentera sitt företag och vad företaget håller på med på ett proffsigt och snyggt sätt.

Hemsidan byggdes då upp som ett CMS där man har ett smidigt administrationssystem där man enkelt kan uppdatera hela hemsidans innehåll.
EJ AKTIV


Musikpuls - 2009

Kunden ville ha ett annonstorg som är intriktat på musik. Sidan är byggd i php kopplad till mySQL databas. Annonsören skapar konto, loggar in och lägger in annonser med upp till 3 bilder. Ett smidigt adminsystem som admin enkelt kan ändra annonser, radera, skapa kategorier, skicka nyhetsbrev m.m
EJ AKTIV

Tungtsomf-n - 2009

Ett annonstorg för tung musik som är byggd i php kopplad till mySQL databas. Säljaren skapar konto, loggar in och lägger in annonser med upp till 3 bilder. Ett smidigt administrationssystem som admin enkelt kan ändra annonser, radera, skapa kategorier, se statistik, lägga in reklam, skicka nyhetsbrev m.m
EJ AKTIV

Dagens turism - 2009

Jag gjorde företagets hemsidan som ett CMS system som innehåller artiklar, medlemskonto m.m. Sidan är byggd i PHP och är kopplad till en MySQL databas och kan mycket enkelt och smidigt administreras via ett administrationsverktyg.
EJ AKTIV

Hedemora Näringsliv - företagsenkät - 2009

En webbaserad enkät som företag kan fylla i och på så vis kan de enkelt se statistik hur företagen svarat. Enkäten är byggd i ASP och är kopplat till en MySQL databas. Kan enkelt administreras och skapa flera enkäter via ett administrationsverktyg.
EJ AKTIV

Gästrikeloppet 2009 - 2009

Hemsidan är uppbyggd som ett CMS system som innehåller anmälningsformulär, nyheter m.m. Sidan är byggd i PHP och är kopplad till en MySQL databas och kan mycket enkelt och smidigt administreras via ett administrationsverktyg.
EJ AKTIV

12345678